Veel gestelde vragen

Kan ik de productprijzen ook inclusief BTW bekijken?
Als groothandel is het voor ons gebruikelijk om te werken met prijzen exclusief BTW. Voor particulieren hebben we een mogelijkheid gecreëerd om alle prijzen inclusief BTW te tonen. Kies in het pull-down menu in de bovenste gele balk voor prijzen inclusief BTW.
Moet ik hele buislengtes en rollen afnemen?
Ja, wij zijn een groothandel en verkopen alleen hele lengtes en rollen. Neem voor afwijkende wensen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Verkopen jullie nog meer producten dan die in de webwinkel te vinden zijn?
Ja, zoekt u een afwijkende diameter of een afwijkend hulpstuk? Naast het 'standaard' handelsprogramma hebben wij ook een uitgebreid maatwerkprogramma. PE inspectieputten, doorspuitputten, infiltratievoorzieningen, zwembaden, drijvers, stortkokers, leidingdelen en ander maatwerk worden in onze productiefaciliteit in Opmeer geproduceerd. Bezoek onze website. Zoekt u iets wat niet op onze site vermeld staat? Zoekt u een oplossing voor een specifiek probleem? Neem contact op met één van onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden!
Verhuren jullie ook gereedschappen?
Beuker Kunststoffen biedt u de mogelijkheid om gereedschap te huren, die voor de verwerking van door haar geleverde materialen benodigd is, denk hierbij aan een lastrafo, buigtang e.d.. Bij aanvang van de huurperiode wordt een borgsom in rekening gebracht, die bij het in goede staat retourneren van het gereedschap wordt gecrediteerd. De huurkosten per dag worden wekelijks doorberekend.
Aanmaken account
U bent nog geen klant bij Beuker Kunststoffen? Om een bestelling te kunnen plaatsen moet u zich registreren op onze webwinkel. Hierna kunt u direct een bestelling plaatsen.
Aanmaken account debiteur
U bent al klant bij Beuker Kunststoffen? Registreer u op onze webwinkel met uw debiteurnummer en wij koppelen uw kortingslijst aan uw account. Zo kunt u direct uw netto prijzen zien. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via de webinkel, gewoon tegen de voorwaarden die u van ons gewend bent.  
Bestelprocedure
Bestellen gaat eenvoudig in drie stappen:
Stap 1. Verzendadres
In stap 1 kunt u het afleveradres aangeven. Dit kan zowel het factuuradres zijn of een ander afleveradres. Bijvoorbeeld een werkadres. Voor een ander afleveradres worden geen extra kosten berekend. Wilt u een ander adres aangeven, kies dan voor nieuw adres en vuld de gegevens in.
Stap 2. Verzending
In stap 2 kiest u voor de verzending. Standaard verzendkosten voor paketten zijn € 10,-. Voor buizen of rollen € 50,- en boven de € 200,-  bezorgen we franco. (let op, bestellingen van debiteuren zijn tegen de voorwaarden die u van ons gewend bent!) Wanneer u uw bestelling wilt afhalen bij één van onze vestigingen, dan kunt u dat hier aangeven. Er worden dan geen verzendkosten berekend.
Stap 3. Betalen
In stap 3 kiest u de betalingswijze. Dit kan via iDEAL en vooruitbetaling. Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. 
In de laatste stap ziet u een overzicht van de door u toegevoegde artikelen aan de winkelmand. Hierbij wordt elk artikel afzonderlijk weergegeven en kunt u desgewenst het artikel verwijderen of het aantal wijzigen. Daarnaast worden de verzendkosten aan u kenbaar gemaakt.