Beuker Kunststoffen, uw partner voor passende oplossingen!

Beuker Kunststoffen levert al 35 jaar maatwerk in kunststof & pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen voor riool-, water-, gas-, infiltratie- en drainagestelsels. Wij zijn gespecialiseerd in kunststofleidingsystemen van duurzame materialen zoals polyetheen (PE) en polypropeen (PP), tevens voeren we een uitgebreid programma aan PVC-leidingsystemen en de bijbehorende hulpstukken voor binnen- en buitenriolering. Korte levertijden en meedenken met de klant zijn onze sterke punten!

Beuker Kunststoffen heeft 4 vestigingen in Nederland, waarvan 3 handelsvestigingen en 1 productievestiging. Deze handelsvestigingen vindt u in Groningen, Heerlen en Zaandam. Op deze vestigingen vindt u bijna alle producten die op deze webwinkel standaard op voorraad. U kunt een bestelling natuurlijk altijd op één van deze vestigingen afhalen. Neem voor de zekerheid wel altijd even contact op met de betreffende vestiging, omdat het assortiment per vestiging wel iets kan verschillen!

De productievestiging in Opmeer levert kunststof maatwerk. In onze moderne productiefaciliteit bewerken we kunststoffen met behulp van technieken als extrusielassen, electrolassen en spiegellassen van buis en plaatmateriaal. Tevens frezen we plaatmateriaal met behulp van onze CNC-freesmachine. Bij Beuker vindt u ontwerp, engineering en productie onder één dak. 

Opslagterrein Beuker Zaandam

Een greep uit het leveringsprogramma van onze productie: inspectieputten, pompputten, (wikkelbuis)hoofdriool, bergbezinkleidingen, infiltratievoorzieningen en zakputten. Neem een kijkje op onze website www.beuker-bkl.com!

Contactgegevens

Bouwkunststoffen Jac. Noord B.V.
Stettinweg 9
9723 HD GRONINGEN
BTW nummer  : NL823674927B01
KVK nummer : 02052330